E-post: post@nordicsafari.no Tel: +47 901 47509

Boka havsfiske på fiskecamper Norge

De fiskecamper Norge vi samarbetar med är noga utvalda. Vi har utgått från att fisket i området skall vara bra. Det är ofta viktigast för de som bokar en fiskeresa. Därför rekommenderar vi helst fiskecamper i Nordnorge. Fisket är ofta helt enkelt bättre långt norrut. Vi har vi fiskat väldigt mycket på olika fiskecamper i Norge. De fiskecamper vi rekommenderar är de vi verkligen tycker är värda att besöka. Vi har lagt ner månader av fiske för att kunna ger dig bra tips om olika typer av fiske, olika arter i olika områden på respektive fiskecamp. Vi ger dig som bokar så bra tips vi kan inför ditt fiske. Vi vill att du skall lyckas med fisket och få ett minne för livet.

Fiskecamper Norge

De fiskecamper vi samarbetar med är följande:

Nordic Safari Wildlife Adventures AS i Mehamn
Tel: +47 901 47509
E-post: post@nordicsafari.no

 

Tromsö Fiskecamp på Rebbensöy
Tel: +47 77 64 11 13
E-post: joengvik@online.no

 

Vid bokning, frågor om lediga veckor mm. kontakta fiskecampen direkt. De tar emot din bokning, kollar att den vecka du vill åka är ledig. Kontaktuppgifter ser ni ovan.

Har ni frågor om fisket eller annat praktiskt får ni gärna kontakta oss direkt: s-o (a) norgehavsfiske.se Vi har fiskat mycket i områdena runt dessa fiskecamper vilket gett bra lokalkännedom i dessa områden. Vi har dessutom stor erfarenhet av havsfiske. Vi skall skall försöka ge dig så bra tips som möjligt när du bokar din resa.

 

Vill du synas på Facebook eller Instagram får ni gärna maila bilder från er fiskeresa till ovanstående fiskecamper. Vi publicerar de vi anserer är bra och hinner.