Tromsö

Tromsö Fiskecamp

Tromsö Fiskecamp, Havsfiske i Nordnorge är känt för de stora hälleflundrorna. Det är många fiskar över 100 kg som tagits här. Vill du fiska i Tromsö bör du inte glömma bort fisket efter havskatt och vårens fiske efter riktigt stor skrei i närheten av den kända malangsgrunnen. Tromsö Fiskecampcamp (fd. Tromsö Hälleflundracamp) ligger på utsidan av Rebbenesöya, mitt i den arkipelag som levererat så många stora hälleflundror. Endast några minuters båtfärd från campen ligger många fina positioner. Här har du chans att fånga din drömfisk. Självklart fångas annat än hälleflundra i området. Stora havskatter, rejäla torskar och andra arter tillhör inte ovanligheterna.

Vi på Mieko Fishing har fiskat mycket i området runt Tromsö Fiskecamp. Självklart delar vi med oss av våra tips både positioner och havsfiskeutrustning till dig när du bokar din resa till Tromsö Fiskecamp, Havsfiske i Nordnorge.

Hälleflundra 177 cm tagen utanför Trömsö

Lägenhet

Lägenheten är på 55 m2, har fullt utrustat kök med spis, kylskåp, mikrovågsugn, diskmaskin, 4 bäddar, dusch och WC. På altanen kan du njuta av en fantastisk utsikt. Lägenheten är även utrustad med Wi-Fi.

Hytte

Hytten är på 18 m2, den har fullt utrustat pentry med kokplatta, kylskåp, mikrovågsugn, 4 bäddar (två våningsängar), dusch och WC.

Incheckning till lägenhet och hytte sker 15.00, utcheckning 12.00.

Tromsö Fiskecamp, havsfiske

Båtar

Uttern A56 (5,62m, max 4 pers) och motor Mercury 50 hk 4-takt. Ekolod/plotter Garmin.

tromsö_havsfiske

 Resa till Tromsö Fiskecamp

Resa till Tromsö sker med flyg eller bil direkt till Rebbenesöya. Flygplatsen i Tromsö ligger ca 70 km från Mikkelvik där bilfärjan till Rebbenesöya avgår, tidtabell för färjan Mikkelvik-Bromnes. Bil kan hyras på Rent a Wreck i Tromsö.

Ett annat vanligt alternativ för resor till Tromsö är kombinationen flyg till Luleå och hyrbil från Luleå till Tromsö Fiskecamp (ca 780 km). Rent a wreck har bilar att hyra på Kallax, Luleås flygplats och som gäst till Mieko Fiskecamper erbjuds rabatt på redan låga priser.

Övrigt

Rebbenesöya är ca drygt 15 km lång ö utanför Tromsö. Det bor ca 65 bofasta på ön. I samma byggnad som lägenheten finns även en liten affär med bra sortiment och bensinmack.

Havsfisket

Tromsö har levererat många stora hälleflundror de senaste åren. Genom den mest framgångsrike hälleflundraguiden Per Jonasson, Fish4U har området runt Rebbenesöy och Tromsö Fiskecamp camp blivit känt som Norges eldorado för stora hälleflundror. Vill du ha god chans att ta den riktigt stora hälleflundran är det här rätt fiskecamp för dig. Förutom hälleflundror tas även stor torsk, stor havskatt och sej samt många andra arter i vattnen nära campen. Har du riktigt tur kan du även fånga en fläckig havskatt.

Priser 2017
  • Fiskevecka lägenhet/båt (fredag/fredag): 19 750 NOK.
  • Fiskevecka lägenhet/båtplats (fredag/fredag): 11 670 NOK.
  • Fiskevecka hytte/båt (fredag/fredag): 16 150 NOK. Endast under perioden 1/5-30/9.
  • Fiskevecka hytte/båtplats (fredag/fredag): 8 100 NOK. Endast under perioden 1/5-30/9.

Utcheckning sker senast kl. 12:00 och incheckning tidigast kl. 15:00.

 

Frågor om fiske mm (S-O Larsson svarar på svenska)

Tel: 070-3521 800

E-post: s-o (a) norgehavsfiske.se

 

Frågor om lediga veckor och bokning

Tromsö Fiskecamp
Tel: +47 77 64 11 13
E-post: joengvik@online.no

 

Bilder och filmer från Tromsö Fiskecamp, Havsfiske i Nordnorge (fler bilder från havsfiske på Tromsö Fiskecamp)