Hällerapport från Tromsö

Vi hade en mycket bra start på fiskeveckan, började med några riktigt påslag samt att vi krokade en 152 cm under lördagen som naturligtvis återutsattes. 15 min senare var det en ungefär en lika stor flundra som var på gång men gick lös efter ca 45 sek. Senare under veckan så gick det ganska trögt, vi fiskade över ganska stora områden från nära land, ute på djupkanter, toppa mm. Vi upplevde att de bäst spottarn var ganska nära land. Under veckan krokade vi  3 st hälleflundror och 3 tappade! Måtten på kveita var från 152 cm ned till meters fiskar! Bra torskfiske hittade vi, men det var inte de vi fokuserade på! Totalt sett så är vi nöjda, ett nytt PB i båten, bra väder hade vi också!

Vi hade en mycket bra start på fiskeveckan, började med några riktigt påslag samt att vi krokade en 152 cm under lördagen som naturligtvis återutsattes.

15 min senare var det en ungefär en lika stor flundra som var på gång men gick lös efter ca 45 sek.

Senare under veckan så gick det ganska trögt, vi fiskade över ganska stora områden från nära land, ute på djupkanter, toppa mm. Vi upplevde att de bäst spottarn var ganska nära land.

Under veckan krokade vi  3 st hälleflundror och 3 tappade! Måtten på kveita var från 152 cm ned till meters fiskar! Bra torskfiske hittade vi, men det var inte de vi fokuserade på!

Totalt sett så är vi nöjda, ett nytt PB i båten, bra väder hade vi också!

152 cm Hälle